Nr.2-Octombrie 2011 Nr.1-Septembrie 2011 Cursurile MediaTIN

Concurs de dezbateri


Judeţul Băcău a găzduit, la finele lunii august, în Complexul de Agrement „Valea Buzului” faza regională a concursului naţional „Tinerii Dezbat”. Organizată de Asociația Română de Dezbateri Oratorice și Retorică (ARDOR) Moldova, în colaborare cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și Agenția Națională pentru Sport și Tineret, competiţia de debate în format World Schools a adunat circa 18 echipe din Moldova, care au dezbătut teme de interes social.
L a această întrecere au participat echipe din Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Colegiul Economic „Octav Onicescu”, Grupul Şcolar „Elie Radu” şi Colegiul Naţional „Grigore Ghica”-Dorohoi. Elevii botoşăneni nu au reuşit să acceadă în fazele superioare ale competiţiei, finala fiind câştigată de echipa judeţului Iaşi.
„Inedită a fost izolarea de civilizaţie şi atmosfera în care am jucat. În ciuda nivelului scăzut de pregătire, datorat vacanţei, competiţia a fost una intensă, finaliştii meritându-şi locul”, ne-a declarat Daniela Epurianu, coordonatorul echipei Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”. (Alex ȘOTROPA)

Leave a Reply