Nr.2-Octombrie 2011 Nr.1-Septembrie 2011 Cursurile MediaTIN

MediaTIN - lansare oficială cu sute de cititori


Ziarul de ştiri pozitive MediaTIN a fost lansat în cadrul Târgului ONG Botoşani, în data de 25 septembrie 2011. 
Publicaţia este editată în cadrul proiectului “MediaTIN - Iniţierea tinerilor în presă”, derulat în cadrul Programului Tineret în Acţiune, cu sprijin financiar de la Comisia Europeană. Proiectul este implementat de Asociaţia B-Right Media, care a fost şi organizator principal al Târgului ONG.
Ziarul MediaTIN a fost distribuit  gratuit celor câteva sute de persoane prezente la târg, reprezentanţilor ONG care au venit cu standuri, dar şi în liceele şi şcolile botoşănene, cu ajutorul membrilor Consiliului Judeţean al Elevilor.
Tinerii voluntari care au contribuit la realizarea ziarului au fost prezenţi pe tot parcursul Târgului, unde au pictat copii pe faţă, au recrutat noi voluntari şi au desfăşurat diverse activităţi de animaţi, spre deliciul prichindeilor prezenţi.
Tânăra echipă redacţională pregăteşte alte cinci apariţii ale ziarului, care sperăm că vor ajunge la inimile cititorilor. „După apariţia primei ediţii a ziarului, suntem încrezători în reuşita proiectului. Reacţia cititorilor a fost una pozitivă, indiferent de vârsta acestora. (Daniela LUPU)

Leave a Reply