Nr.2-Octombrie 2011 Nr.1-Septembrie 2011 Cursurile MediaTIN

Pauze muzicale la C.N.M.E.


Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Botoşani derulează un nou proiect prin care elevii şi profesorii instituţiei vor beneficia de servicii radio pe durata pauzelor.
După ce anul trecut elevii liceului au încercat să pună în funcţiune vechea staţie de radio prin aplicarea la programul ”Ţara lui Andrei”,  în luna octombrie a acestui an, reprezentanţii consiliului de elevi au primit aprobare pentru proiect din partea Asociaţiei de Părinţi, ”Dăm şansă viselor”. Scopul staţiei radio în liceu este de a informa elevii cu privire la orice problemă şcolară şi în acelaşi timp de a oferi pauze mai plăcute atât elevilor, cât şi cadrelor didactice.”Scopul proiectului nostru este în primul rând de informare mai rapidă în ceea ce priveşte eventualele probleme sau anunţuri legate de şcoala noastră, dar şi de a avea o altă activitate pe parcursul pauzelor, prin crearea unei mai bune dispoziţii”, a declarat Cristina Bălăucă, consilier educativ la Colegiul Naţional Mihai Eminescu.
Instituţia dispune deja de o staţie radio şi difuzoare pentru aproape toate sălile de clasă, urmând ca proiectul, finanţat de comitetul de părinţi, să acopere costurile pentru restul echipamentelor legate de conexiuni. Lucrarea are ca termen de finalizare luna decembrie, respectiv sfârşitul primului semestru şcolar, având o valoarea de aproximativ 4.000 lei. ”Sperăm ca până în luna decembrie să punem la punct toate detaliile cu privire la radio-ul liceului, având în vedere că urmează perioada tezelor şi este nevoie de timp în afara orelor de curs pentru un astfel de proiect, extraşcolar”, a adăugat Cristina Bălăucă. (Mădălina IACOB)

Leave a Reply