Nr.2-Octombrie 2011 Nr.1-Septembrie 2011 Cursurile MediaTIN

Start pentru Toamna Bobocilor 2011


Inspectoratul Școlar Botoșani și Casa de Cultură a Sindicatelor Botosani , organizeaza si in acest an festivalul – concurs ,,Toamna Bobocilor 2011” , festival ajuns la cea de-a -XVIII-a ediție . Unsprezece licee din Botoșani intra in competiția festivalului Toamna Bobocilor, care va debuta pe 27 Octombrie, finala fiind programata pentru data de 17 Noiembrie , fiecare spectacol incepe la ora 18.00 si va fii inregistrat de catre live.botosani.ro.
Pe scena vor urca cela mai frumoase fete din liceele botoșănene , dar și cei mai chipeși si eleganți baieți , aceștia fiind aleși in fiecare liceeu printr-o preselecție. Dupa susținerea tuturor probelor si dupa o deliberare corectă și echilibrată juriul va decide cine va reprezenta liceeul in finala concursului.
Astfel cele 11 licee vor fii reprezentate in spectacolul final al festivalului
,,Toamna Bobocilor 2011” din data de 17 Noiembrie de catre castigatorii titlului de ,, Miss si Mister ” ce se vor intrece sa obtina titlul de ,, Miss si Mister Boboc 2011”.
De aceea va invitam sa luati parte la acest eveniment si sa va incurajati participantii favoriti. Biletele pentru spectacole le puteti achiziționa de la furnizorii din licee sau de la Casa de Cultura a Sindicatelor. (Florin GAVRIL)

Leave a Reply