Nr.2-Octombrie 2011 Nr.1-Septembrie 2011 Cursurile MediaTIN

Florin Gavril - ales preşedinte al Consiliului Regional al Elevilor


În perioada 9-11 decembrie, a avut loc la Galaţi, Conferinţa Interregională a reprezentanţilor Consiliilor Judeţene ale Elevilor din Regiunile de Dezvoltare Sud-Est şi Nord-Est, cu scopul alegerii reprezentanţilor Birourilor Executive din Consiliile Regionale ale Elevilor. Această conferinţă a fost organizată de Consiliul Judeţean al Elevilor Galaţi în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi.
În primă fază s-au prezentat rapoartele de activitate pe anul şcolar 2010-2011 ale Consiliilor Judeţene ale Elevilor din regiunile menţionate, precum şi rapoartele de activitate la nivel regional.
În urma desfăşurării procesului electoral, Florin Gavril a fost ales preşedinte al Consiliului Regional al Elevilor, vicepreşedinte fiind desemnat Alexandru Ioan Darie, din judeţul Iaşi, iar secretar Larisa Diana Şandru, din Botoşani.
În urma alegerii noului Birou Executiv pentru fiecare regiune, s-au propus şi elaborat direcţiile strategice de dezvoltare ale Consiliilor Regionale, respectiv Planul de acţiune pentru anul 2011-2012. (Alexandru ŞOTROPA)

Leave a Reply