Nr.2-Octombrie 2011 Nr.1-Septembrie 2011 Cursurile MediaTIN

Noul președinte CJE este tot redactor MediaTIN!


Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE), partener strategic al proiectului „MediaTIN- Iniţierea tinerilor în presă”, are un nou preşedinte. Alexandru Şotropa i-a predat ştafeta colegului său de redacţie, Florin Gavril, care va reprezenta interesele elevilor botoşăneni în relaţie cu factorii de decizie de la nivel local, regional şi naţional.
Florin are 16 ani şi este elev în clasa a 10-a, la Colegiul “A. T. Laurian”, profilul Ştiinţe Sociale. A fost ales Mister Popularitate la “Toamna Bobocilor 2010”, este voluntar al Asociaţiei B-Right Media de un an, face parte din trupa de teatru antic a liceului şi adoră plimbările şi drumeţiile.
Florin Gavril (stânga) a preluat ştafeta CJE de la colegul său de redacţie, Alex Şotropa (dreapta)
















Funcţia de preşedinte al CJE este o nouă provocare căreia i se va dedica cu seriozitate : « Sunt o persoană cu disponibilitate pentru implicare, de aceea am ales să candidez pentru aceasta funcţie”, declară Florin. În acest scop, îşi propune să se ghideze  pe înfiinţarea unei echipe serioase cu putere de muncă, să pună accent pe voluntariatul din CJE pentru a nu pierde elevii dornici de implicare, cu sau fără funcţie de conducere. « Apoi, după o analiză a activităţilor desfăşurate de fostul preşedinte, doresc să îmbunătăţesc imaginea CJE Botoşani, prin relansarea site-ului, prin parteneriate închieate cu ONG-uri şi instituţii de cultură, dar şi prin meditizarea proiectelor la TV, presă scrisă şi online », mai spune Florin. Acesta promite că va demara şi un proiect cu finanţare europeană, ai cărui principali beneficiari să fie elevii merituoşi din şcoli dar şi elevii implicaţi din rândul Consiliului. (R.B.)

Leave a Reply