Nr.2-Octombrie 2011 Nr.1-Septembrie 2011 Cursurile MediaTIN

Târg de Voluntariat cu standuri, diplome şi DJ de renume


La final de noiembrie, Botoşaniul se află din nou sub semnul voluntariatului. Motivul? Un eveniment de amploare organizat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani, în parteneriat cu Asociaţia B-Right Media, Primăria şi Consiliul local Botoşani, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Asociaţia „Renaşterea Botoşăneană”, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Consiliul judeţean al Elevilor, Asociaţia Culturală „Vis de Artist”, Fundaţia Estuar – Filiala Botoşani, Centrul Europe Direct şi Biblioteca Judeţeană „Mihai Eminescu”.
Programul manifestărilor:
24 noiembrie, orele 19.00: Teatrul “Mihai Eminescu” Botoşani, Sala de Marmură – “Seara Voluntarilor Botoşăneni” – Ediţia a –II-a – un eveniment de recunoaştere a eforturilor voluntarilor botoşăneni, care fără a primi vreo recompensă materială, îşi oferă timpul şi experienţa în slujba comunităţii. Organizatorii au pregătit pentru voluntari diplome de apreciere pentru activităţile demarate pe parcursul anului 2011, precum şi o surpriză dulce.
25 noiembrie, orele 14:30, Casa de Cultură a Sindicatelor: Târgul ofertelor de voluntariat. Un eveniment în care oferta ONg-urilor prezente cu standuri şi cererea de voluntariat sunt puse faţă în faţă.
25 noiembrie, orele 16:00:  Casa de Cultură a Sindicatelor: Seminar informativ despre activitatea de voluntariat, plusuri şi minusuri ale voluntariatului în ţara noasttră, prezentare a Centrului de Voluntariat şi a Programului Serviciul European de Voluntariat (Tineret în Acţiune).
25 noiembrie, orele 22:00 – 04:00; Club Koma - program de informare şi recrutare oferit de voluntarii experimentaţi ai ONG-urilor din municipiul Botoşani, condimentat cu un spectacol muzical condus de un DJ de la Kiss FM.
26 noiembrie, orele 12.30.  Casa de Cultură a Sindicatelor: închiderea Târgului ofertelor de voluntariat, bilanţul activitatilor. (Alex ŞFICHI – cursant MediaTIN, promoter www.inbotosani.com)

Leave a Reply